Post by tworliarighkrikus on Mar 14, 2022 20:38:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Английский язык в ED Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Английский язык в ED Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای استقامت نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Английский язык в ED Words 2022 version ▞▞▞
خوب
در ابتدا همه چیز شلوغ بود، اما بعد از مدتی دیگر تلفظ کلمات متوقف شد، فقط یک دانلود بی پایان Phone huawei p20 lite PDA تمام 5 ستاره را برطرف می کند) و در مورد عبارات، آیا برنامه یا به روز رسانی برای این کار وجود خواهد داشت که در آن می توانید یاد بگیرید عبارات؟ از طریق ویدئو؟؟ _------------------ آپدیتی وجود نداره ولی ریبوت کردم جواب داد ولی اغلب با تاخیر: / 4/5 و اینکه با عبارات جوابی نگرفتم
این شگفت انگیز است که چقدر راحت و کاربردی است.
عصر بخیر. من همچین مشکلی دارم افرادی که برای نصب اپلیکیشن EnglishDom برایشان دعوتنامه میفرستم در برنامه من حساب نمیشوند!!! 15 نفر قبلاً برنامه شما را روی دعوتنامه های من نصب کرده اند ، اما من فقط 8 نفر را شمارش کرده ام !! لطفا این مشکل را حل کنید!!! همچنین در مورد کسانی که برنامه را نصب کرده اند اعلانی دریافت نمی کنم، اگرچه این ویژگی فعال است!! من واقعاً خود برنامه را دوست دارم، اگر به خاطر این اشکالات نباشد
یادگیری زبان انگلیسی بسیار جالب است، پاداش ها و هدایای زیادی
چند روز اخیر باگ است! یعنی بعد از مطالعه یا تکرار کلمات، نشان نمی دهد که n کلمه کمتر برای مطالعه یا تکرار کلمات باقی مانده است، همان 10 و نماد بارگذاری را نشان می دهد. و بله، این بهترین برنامه تا کنون است! این به من کمک می کند زبان را یاد بگیرم!!!
بهترین برنامه برای بهبود دایره لغات شما. طراحی زیبا، کلمات زیاد، بدون تبلیغات آزاردهنده. یک سوال وجود دارد. من دوست دارم لغات چک را به همین روش یاد بگیرم، آیا در آینده برنامه هایی برای برنامه های کاربردی نه تنها برای یادگیری زبان انگلیسی وجود دارد؟
همین مشکل، حدود 40 نفر به دعوت من آمدند و شما فقط 3 نفر را شمردید و آنها هم همین مشکل را دارند! کلاهبرداری.
من واقعاً این برنامه را به مبتدیان توصیه نمی کنم، ایده جالب است، اما اجرا با شکست مواجه می شود. کلمات در معانی گسترده آورده شده اند، نه در معانی محدود. از مصادیق «پارتی - مهمانی» به معنی در سیراب شده. حس، نه در زندگی روزمره
برنامه خوبی است، اما گاهی اوقات هنگام یادگیری کلمات فردی فاقد زمینه است
پس از به روز رسانی برنامه همه چیز کار می کند)
برنامه خوب است، مشکلی وجود ندارد، باگ نیست، اما یک مشکل وجود دارد که می خواستم یک درس آنلاین رایگان با معلم شرکت کنم، خوب، آنجا فقط می توانید اعداد آذربایجانی روسی و سایر اعداد را بنویسید، اما من در ارمنستان زندگی می کنم و من فقط یک شماره ارمنی داشته باشید لطفا این مشکل را حل کنید زیرا من واقعاً می خواهم رایگان با یک معلم درس بخوانم
همانطور که برای من این برنامه مفیدترین برای به خاطر سپردن کلمات جدید است. خوشه برای کلمه ایده خوبی است، واقعا مفید است
پس از آخرین به روز رسانی نمی توانم وارد کابینت شخصی خود شوم؟ وقتی login، password را وارد می کنم و sign in را می زنم، خطای not network connection 003 را نشان می دهد. سیستم عامل اندروید 5.0
من کد تبلیغاتی ام را با دوستانم به اشتراک گذاشتم، 10 نفر آن را دانلود کردند و من نسخه پرمیوم وعده داده شده را به مدت 1 سال ندارم و کل برنامه هنگ می کند، می خواستم از بین 100 فعل آنچه می دانم انتخاب کنم و حذف کنم، هنگ را حذف می کند. خیلی بد 10 تیکه حذف شد همه چیز به طرز وحشتناکی آویزان شد و همه mlva را برای من حذف کرد، نوشته است 43 کلمه باقی مانده است اما این کلمات آنجا دیده نمی شود. لطفا خطا را تصحیح کنید. من خیلی ناامید هستم.
بهترین اپلیکیشنی که دیدم برای یادگیری لغات، اما نه یک سیستم تکراری راحت، تکرار را یک دکمه جداگانه بسازید و کارت هایی که رفت و همه چیز قاطی شد، تا بتوانید با حرف وارد کنید و انتخاب کنید، این لازم است، در غیر این صورت اگر دائماً آنها را تکرار نکنید، همه چیز بیهوده خواهد بود! اما برنامه فوق العاده است با تشکر از فرصت دعوت دوستان!
این برنامه از صدای کامپیوتر برای تلفظ استفاده می کند.
برنامه فوق العاده است! من آن را بهترین، هم در فروشگاه Play و هم در VKontakte می دانم. اما برخی از اشکالات وجود دارد که باید برطرف شوند. اولین مورد تلفظ کلمات است. یک یادداشت دیگر هنگامی که کلماتی را که مترادف یک کلمه هستند اضافه می کنید، در نهایت درک اینکه آنها از شما چه کلمه ای را می خواهند زمانی که در حال شروع به یادگیری آنها هستید بسیار ناخوشایند است. من خیلی اشتباه کردم، چون یک کلمه می نویسد و زیر آن سه گزینه وجود دارد. آن را تصحیح کنید و 5 خواهد شد. و بنابراین، در حال حاضر، یک 4 جامد. آفرین!
برنامه عالی برای گسترش دایره لغات شما بسیار خوب است.
برنامه عالی
برنامه خوبی است، اما همه کلمات را نمی توان یافت.مزایا: بسیاری از wordkits سهولت استفاده از انگیزه برای مطالعه معایب: پس از یادگیری مجموعه ای از کلمات، نمی توانید آنها را تکرار کنید هنگامی که یک مجموعه بزرگ از خود ایجاد می کنید، ممکن است کلمات دیگر اضافه نشوند، نمی توانید کلمات خود را با ترجمه اضافه کنید و بنابراین، یک چیز خوب است. خوب است اگر بتوانید معایب را اصلاح کنید
برنامه خوب با تشکر از توسعه دهندگان.
من آن برنامه را دوست دارم
Английский язык в ED Words آموزش iwl
لاگین فیس بوک حتی با وجود اینکه همه چیز در سایت به خوبی کار می کند کار نمی کند. بنابراین نمی توانم وارد حساب کاربری خود شوم. گلکسی اس 8
آفرین، برنامه عالی!
وای
25 دلار در سال فقط برای یادگیری کلمات! آره شوخی میکنی! من سالانه 9.99 دلار در Lingualeo پرداخت می کنم. و در آنجا عملکرد بسیار بهتر است و تئوری عالی است.
هیچ محافظتی در برابر کلیک های تصادفی وجود ندارد که منجر به خطا و اتلاف زمان در تکرار می شود. الگوریتمی نادرست برای وارد کردن افعال بی قاعده.
خوبه!!!
هواوی پی 20. برنامه عالیه ولی خیلی یخ میکنه لطفا به این توجه کنید.
یک برنامه عالی و بسیار راحت، اما در دو هفته گذشته نمی توانم کلماتی را که یاد گرفته ام تکرار کنم. مدام خطا می دهد .... اضافه: همه چیز اصلاح شد، با تشکر!
Английский язык в ED Words Vzdělávání yrqi
Английский язык в ED Words Educación eulz
برنامه فوق العاده! فقط خوب است که کلمات را به انگلیسی آمریکایی و انگلیسی جدا کنید (یا حداقل یادداشت برداری کنید))
برای همسرم دعوت نامه فرستادم، او آن را نصب کرد، اما نمی تواند وارد شود، می نویسد اینترنت نیست، اگرچه اینترنت وجود دارد. و من یک هفته حق بیمه اضافه نکردم. چرا تقلب میکنی
روشی عالی برای یادگیری کلمات!!
حتی نمی توانم وارد شوم. رمز عبور من بیشتر از 25 کاراکتر است، از آن عبور نمی کند. من رمز عبور خود را برای این تغییر نمی دهم.
در آموزش که باید کلمات را از حروف بسازید - فقط حروف بزرگ (بزرگ) وجود دارد. خشمگین می کند.
همه چیز تا همین اواخر عالی بود. من یک مجموعه جدید را برای مطالعه انتخاب می کنم، مثلاً شامل 15 کلمه است. وقتی روی دکمه "یادگیری" کلیک می کنم، نیمی از کلمات بدون هیچ ردی ناپدید می شوند و برای مطالعه 7-8 کلمه باقی می مانند. لطفا برای حل این مشکل کمک کنید
من فکر می کنم این بهترین برنامه برای روس ها است.
سیستم آموزشی چیزهای زیادی برای خواسته باقی می گذارد. جزئیات پس از بهینه سازی سرعت برنامه
با تشکر از برنامه عالی، واقعا برای من مفید است.
یک برنامه فوق العاده که به شما امکان می دهد زمان خود را در حمل و نقل بدون گیر کردن در هیچ اسباب بازی بگذرانید، اما با سود و واقعاً مطالعه زبان انگلیسی را با افزایش دایره لغات تسهیل می کند، آن را به همه توصیه می کنم.
برنامه خوب
بهترین برنامه برای یادگیری لغات انگلیسی
خیلی خوب
اشتباهاتی در ترجمه وجود دارد.
Can Knockdown 3 Аркадни xzx
تغییر کمکی نکرد صفحه کلید همچنان با قسمت ورودی همپوشانی دارد. قبل از Hotfix چنین مشکلی وجود نداشت. من از صفحه کلید SwiftKey استفاده می کنم.